Hotellrecensioner av La Casona del Patio Hotel

Läs personliga recensioner av La Casona del Patio Hotel som ligger på Teneriffa. Recensionerna är skrivna av gäster, som har rest med Hideaways. Samtliga recensioner är naturligtvis ocensurerade, så du får en ärlig beskrivning och bedömning av La Casona del Patio Hotel. Förutom värdering av själva hotellet, kan du också läsa goda tips från våra gäster, om ämnen som utflykter, restauranger, sevärdheter, stränder, lokal transport och mycket mer...

8,3

10,0

8,3

Svalt och bra

För kallt på hotellet framför allt restaurangen och för dåligt wi-fi annars ett rent och fint och härligt hotell med en mycket vänlig personal - ett trevligt och charmigt ställe.
9,5

Vackert hotell

La Casona del Patio ligger avskilt - så känns det - från Teneriffas turistghetton i en stad med fler lokala invånare än turister. På hotellet finns många gäster med vandrarkängor men hotellet kan på inget sätt jämföras med ett vandrarhem. Personalen såväl i reception som i restaurangen är ytterst tillmöteskommande och hjälpsamma, och rummet är stort - möjligtvis saknas ett par bekväma stolar att sitta på. Kan rekommenderas å det varmaste till den som har lust att se en annan sida av Teneriffa än de traditionella semesterställena.

Hideaways gästrecensioner

Värdering 9,0 av 10
Baserat på 4 recensioner