Paketresor till Teneriffa

Om du vill åka på semester till Teneriffa, kan du hitta billiga paketresor här hos Hideaways. Vi ger dig möjligheten att samla allt i ett och samma paket, både flygresan tur och retur och ditt boende - och vill du inkludera en hyrbil i paketet, går det också att arrangera. Med en paketresa är du säkrad av Resegarantin, och när du väljer att resa till Teneriffa med en paketresa, innebär det att allt är arrangerat hemifrån, och du behöver inte oroa dig om något på din semester. Istället kan du luta dig tillbaka och njuta av de varma temperaturerna och de vackra omgivningarna.

Teneriffa är en favoritdestination hos oss svenskar, när det kommer till de spanska semesteröarna. Därför har vi också satt ihop ett stort urval paketresor hit. När du söker efter den perfekta paketresan, kan du välja mellan en rad utvalda lyxhotell och semesterbostäder, som alla är placerade på ställen som bidrar till att ge dig en autentisk bild av den vackra ön. Du väljer själv helt fritt var du vill övernatta, och för att ge dig extra flexibilitet, flyger vi med reguljärflyg, vilket innebär att du kan resa när du vill och stanna borta så länge du vill. Du kan vara säker på att våra paketresor håller hög kvalitet, då vi är mycket noga när vi sätter ihop dem.

Teneriffa är ännu en pärla i Atlanten, och det är den största av Kanarieöarna. Här på ön hittar du allt som hjärtat kan behaga. Ön har varit en populär turistdestination i över 70 år, men ön är också mycket mer än så. Du hittar vackra sandstränder, naturskyddade områden, vulkanen Teide, kulinariska matupplevelser, och ett hav av händelser, attraktioner och upplevelser. Teneriffa är framförallt värd ett besök, om du tycker om vackra naturupplevelser, för det är utan tvekan den vackraste och frodigaste av Kanarieöarna.

>> Se det spännande urvalet av resor till Teneriffa i Spanien med Hideaways Resor

Hitta din paketresa här

Här på Hideaways har vi gjort det enkelt för dig att hitta just den paketresa som passar bäst till dig och dina önskemål. Vi har nämligen byggt en sökmotor, där det är enkelt och bekvämt att hitta de billigaste och bästa flygen, hotellen och semeterbostäderna. Den enda du behöver göra är att skriva in dina upplysningar och dina önskemål, så söker vi efter en lång rad av alternativ, som matchar detta. 

När du bokar din resa till semesterön, ska du välja om du vill flyga från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn. När du ankommer till Teneriffa, kommer du att landa på Teneriffa Sur flygplts, som ligger på den södra delen av ön. Härifrån kan du enkelt ta dig till ditt hotell med antingen taxi, buss eller hyrbil.

>> Läs också om paketresor till Spanien

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter