Hotellrecensioner av Regency Country Club Apartments & Suites

Läs personliga recensioner av Regency Country Club Apartments & Suites som ligger på Teneriffa. Recensionerna är skrivna av gäster, som har rest med Hideaways. Samtliga recensioner är naturligtvis ocensurerade, så du får en ärlig beskrivning och bedömning av Regency Country Club Apartments & Suites. Förutom värdering av själva hotellet, kan du också läsa goda tips från våra gäster, om ämnen som utflykter, restauranger, sevärdheter, stränder, lokal transport och mycket mer...

10,0

8,0

Fint, lugnt semesterställe med praktfull utsikt till La Gomera

Fantastisk mottagning vid midnatt. Kände oss välkomna. Stor frukostbuffé med massor av frukt. Bodde - efter egen önskan - långt från poolområdet, lugnt och stilla men ändå inte långt från det centrala området. Det städades överallt, varje dag - lite för mycket. Handdukar byttes varje dag, vilket inte borde vara nödvändigt. Restaurangen var som regel OK, men det var lite segt kött, och de uppmärksammade inte när man ville ha notan. Härligt med egen parkeringsplats. Till en början skulle man hela tiden logga in på wifi när man kom till ett nytt område - det behöver man inte längre.
10,0

Vi ankom sent, men det var 24/7 service från hotellet. Trots tidspunken var de full service och nästa morgon fick vi hjälp med den första koppen kaffe och senare egen frukost och en förträfflig start på en solig dag vid poolen. Lägenhet med 2 rum, 2 badrum, vardagsrum med kök... som vi använde rätt flitigt och så altan/terrass. Det var alltså tid att starta morgonen med en kopp kaffe och se solen stiga upp över poolen, och med utsikt över havet. Under dagens lopp: bada, poolbar, sol, fördriva tiden, söt och hjälpsam personal, vänlighet och uppmärksamhet från alla. Det var ett mycket positivt och avslappnande uppehälle.
6,0

Bedömning av Regency Country Club Apartments & Suites

8,0

Hideaways gästrecensioner

Värdering 8,4 av 10
Baserat på 5 recensioner