Lyxsemester på Koh Samet

En lyxsemester till Koh Samet är något för alla! När du ska åka på semester, vill du då inte uppleva din destination från dess allra bästa sida? Det är just det, vi vill att våra hideaways ska erbjuda, och därför har vi samlat en lista över exklusiva, lyxiga och särskilda destinationer och hotell som bidrar till att göra din lyxresa oförglömlig. Och oförglömlig blir din semester garanterat om du planerar en resa till den thailändska ön Koh Samet.

På Koh Samet kan du koppla av helt och hållet, och komma bort från vardagens måsten. Från det att du sätter fötterna på ön första gången, kommer dina axlar automatiskt sänkas, och du kommer helt ner i tempo. Här råder nämligen lugn och ro, och du kommer dessutom bort från många andra turister när du besöker Koh Samet. Är det just detta, du föredrar bör du utan tvekan boka nästa lyxresa till denna destination. Här hos Hideaways har vi dessutom samlat en rad unika lyxhotell där du upplever det bästa av Koh Samet.

Koh Samet ligger i Siambukten och är endast cirka 5 km lång och 2 km bred. Du kommer alltså till en liten thailändsk pärla när du besöker Koh Samet. På ön kan du spendera massor av tid på de läckra sandstränderna, och om du tycker om när det går vilt till, kan du besöka stranden Sai Kaew där vågorna ofta är rätt stora. Du kan också välja att ta fram snorkeln och uppleva det fantstiska djur- och växtlivet under ytan. Här hittar du både oförstörda korallrev och små sköldpaddor som du kan simma tillsammans med. Om du är en riktig djurälskare, har du också möjlighet att åka till ön Koh Man Noi som ligger i närheten av Koh Samet. Här an du uppleva utrotade och sällsynta djur på ett lugnt och kontrollerat vis. Om du annars ska ta dig runt på Koh Samet, kan du hyra en scooter, så att du kan utforska ön alla hörn och avkrokar i eget tempo. Det är ofta på detta vis du får ut mest av din semesterdestination, och dessutom får flest minnen med dig hem.

Så hittar du ett lyxhotell på Koh Samet

Om din semester ska bjuda på 100 procent avkoppling och lugna stunder, kommer den thailändska ön Koh Samet helt säkert falla dig i smaken. När du ska hitta din kommande lyxresa till ön, kan du med fördel använd vår sökmotor. Våta lyxresor- och hotell är nämligen handplockade och vi har själv testat dem, så vi är säkra på att de lever upp till våra standarder. Här är servicen alltid på topp, och du är säkert på att få lyx och välbefinnande i särklass. I sökmotorn skriver du endast in dina önskemål om din kommande semester, och så presenteras du för en rad lyxresor till Koh Samet. Svårare än så är det alltså inte, och du kan enkelt komma iväg på din resa när du bokar via Hideaways.

Du kan välja att flyga från flygplatserna i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Den flygplats som ligger närmaste Koh Samet är Bangkok flygplats. Härifrån kan du komma till din slutgiltiga destination med hjälp av en rad olika transportmöjligheter.

>> Läs mer om en lyxsemester i Thailand
>> Läs mer om resor till Koh Samet

>> Läs mer om lyxresor

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter