Lyxsemester på Koh Samui

Semester och lyx går för många hand i hand. Och då är en lyxsemester till Koh Samui helt ideal. Det är vi på Hideaways eniga om, och därför har vi samlat en lista över särskilt utvalda hideaways, som erbjuder en autentisk och lyxig upplevelse från början till slut. De lyxhotell vi erbjuder, är utelsutande hotell som vi själva kan tänka oss att hålla en semester på, och de är alla testade och provade, så vi är helt säkra på att de lever upp till våra - och dina - önskemål.

En lyxsemester är för många lika med vita sandstränder, kristallklart hav och speciella och oförglömliga uppleveler. Allt detta hittar du just på Thailands tredje största ö, Koh Samui. Ön är ett sant semesterparadis, som du inte får missa om du planerar en lyxsemester inom nära framtid. Om du dessutom bokar ett lyxhotell här på Hideawys, kommer du garanterat att uppleva Koh Samui från sina bästa sidor.

Allt från dykare till barnfamiljer reser varje år till den thailändksa pärlan, och det förstår man gott. Om du gärna vill ha mest möjligt ut av ro och avslappning på din semester, har du framför allt möjligthet för detta i Bophut och i Maenem, där t.ex. Chaweng är något mer ferstlig och färgglad. I städerna kan du besöka små thailändska marknader, och du kan testa att smaka på några av de thailändska specialiteterna. Utanför städerna har du rik möjlighet för att uppleva den storslagna naturen, och speciellt vattenfallen Na muang är värda sina besök. Om du vill ta dig ännu längre bort från öns pulserande liv, kan du ta båten runt Koh Samui och besöka någon av alla de små, mer göma öar. På badturerna har du dessutom ofta möjlighet för at njuta av en härlig måltid mat, medan du njuter av den friska havsluften ombord. Ja, det finns något för var och ens smak på Koh Samui, och du bestämmer själv hur du vill sätta ihop din lyxresa.

Hitta de ideala lyxhotellet på Koh Samui

Här hos Hideaways har vi valt ut en rad autentiska och lyxiga hotell, som visar Koh Samui från sin bästa sida. Här finns inte ett finger att sätta på servicen eller omgivningarna, och du garanteras ett besök i särklass, om du väljer att checka in på ett av dessa lyxhotell.

Med en lyxresa till Koh Samui, kan du välja att flyga från antingen Stockholm, Göteborg, Malmö eller Köpenhamn. Du kan således välja den avreseort som passar dig bäst. När du landar, ankommer du till Samui flygplats, som ligger i den nordöstra delen av Koh Samui. Härifrån har du olika transportmöjligheter från flygplatsen och ut till ditt hotell.

När du ska hitta det lyxhotell på Koh Samui, som bäst matchar dina preferenser, kan du med fördel använda vår sökmotor. Här skriver du bara in de datum du vill resa, vad du söker, hur länge du vill vara borta och hur många personer som ska resa iväg. Därefter visar sökmotorn en rad möjligheter för dig, och det är bara att titta igenom hela det stora urvalet tills du hittar din drömsemester. Du har dessutom möjlighet att söka specifikt efter exklusiva resor, så att endast dessa visas för dig - något som gör din sökning efter nästa lyxsemester ännu enklare.

>> Läs om lyxresor till Thailand här
>> Läs om paketresor till Thailand här

>> Läs mer om lyxresor

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter