Lyxsemester i Thailand

Vackra Thailand är som skapat för en lyxsemester utöver det vanliga. Om det härliga är, att du kan ta med hela familjen utan att spendera hela semesterbudgeten på inkvartering, för här kan du på på imponerande lyxhotell till en billig peng. Många svenskar har förälskat sig i Thailand, och det har de goda grunder till: höga temperaturer året runt, läckra sandstränder, vänlig befolkning och en attraktiv prisnivå gör landet till en absolut semesterfavorit för allt från barnfammiljen till seniorer på långtidsresa. Semetermål som Hua Hin, Krabi, Phuket, Koh Samui och inte minst Bangkok, är kända och älskade världen över!

Som vanlig resenär, kan självklart en "standard-semester" i Thailand kännas som en yxsemester, för här kompromissar man inte, är gästern kommer alltid först! På grund av de varma temperaturerna har de flesta lyxhotell i Thailand ett stort och spännande poolområde, ofta omgivet av skuggiga palmer med utsikt till hav och strand. Härifrån har till tillgång till stranden och kan ta ett snabbt dopp i havet innan frukost. Ja, och sen är det ju maten också...

Lyxresor till Thailand med Hideaways, kan bokas med avgång från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn. Du reser med reguljärflyg, med möjighet för flexibla reslängder, så du kan själv välja hur lång din semester ska vara. Använd sökmotorn för att hitta helt rätt flyg och hotell till din lyxsemester. Trevlig resa!

>> Läs mer om lyxresor

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell