Billiga paketresor till Thailand

Thailand är en av de stora semesterfavoriterna bland svenskar. Här hos Hideaways har vi därför sett till att ha ett stort urval paketresor dit. I en paketresa är allt inkluderat och arrangerat hemifrån, och du behöver därför inte tänka på annat än avkoppling och upplevelser när du väl är på plats. En paketresa innehåller både flyg t/r, övernattning på hotell eller i semesterbostad, samt eventuellt en hyrbil om du vill ha en sådan. När du väljer en paketresa, har du också fördelen att du täcks av Resegarantin.

Vi har uteslutande valt hotell som ger dig en autentisk thailändsk upplevelse. Därför ligger alla hotell i trevliga och vackra omgivningar, som avspeglar Thailand från landets mest unika och speciella sida. Eftersom vi nyttjar reguljärflyg, är det möjligt att själv besstämma vilka dagar du vill resa, och hur länge din semester ska vara. Med våra paketresor kommer du därför att uppleva stor flexibilitet, vilket innebär att du får en resa som är anpassad efter dig och dina specifika önskemål. Alla våra paketresor är noga sammansatta, och du kan vara säker på att du får högsta kvalitet.

Thailand är ett äkta paradis, och landet har allt du kan drömma om, oavsett om det är läckra kulinariska upplevelser, sköna vita sandstränder, betagande dykarupplevelser, en vänlig och tillmötesgående befolkning eller storslagna tempel, som du vill uppleva. Thailand är varmt året om, men på sommaren är det större risk för regn, i jämförelse med om du reser under de svenska vintermånaderna. Dock är det få som störs av sommarens monsuner, då det aldrig regnar i hela Thailand samtidigt.

>> Se det spännande urvalet av resor till Thailand med Hideaways Resor

Så hittar du en billig paketresa till Thailand

Här hos Hideaways har vi skapat en sökmotor som tillåter dig att hitta fram till de bästa priserna på både övernattning och flyg. Det enda du behöver göra, är att skriva in din information och dina önskemål, trycka på sök, och se vilka resultat som kommer fram. Om du vill att din resa ska vara så billig som möjligt, kan du alltid nyttja vår lågpriskalender, som berättar för dig, när det är som billigast att resa till Thailand. När du bokar din resa till Thailand, kan du välja om du vill flyga från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn, samt till vilken flygplats i Thailand du vill flyga till. Thailand har många olika flygplatser, placerade runt om i hela landet, och det är därför mest optimalt att välja den som ligger närmast din slutdestination.

Önskar du spendera tid i huvudstaden Bangkok, och uppleva storslagna tempel, ska du välja att flyga till Suvarnabhumi International Airport, då denna ligger precis utanför stan. Det är också härifrån enkelt att hitta transport till ditt utvalda hotell. Ska du till den norra delen av Thailand, är flygplatsen i Chaing Mai optimal. Och om du vill njuta av strandlivet på en av öarna i södra Thailand, är Phukets flygplats ofta den bästa lösningen.

Läs mer om:

>> Lyxsemeter i Thailand
>> Lyxsemester i Phuket
>> Lyxsemester på Koh Samui

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter