Lyxsemester Phuket

Hitta ett stort urval av lyxresor till Phuket här hos Hideaways. Resor till Thailand är för många lika med lyx, och om du inte kan få nog av detta, bör du utan tvekan ta dig en närmare titt på alla våra lyxresor och lyxhotell på ön. Du hittar uteslutande handplockade och noga utvalda hotell och destinationer, som erbjuder lite mer än det vanliga. Ett äkta hideaway är för oss en sann pärla där du får en autentisk och unik upplevelse, samt massor av minnen som du kan ta med dig hem igen. Lyxiga omgivningar och exklusiva förhållanden hittar du bland annat på Thailands största ö, Phuket.

På Phuket möts du av ett sant semesterparadis, med svajande palmer längs de kritvita sandstränderna och det kristallklara havet som bjuder in till massor av upplevelser. Därutöver möts du av en ytterst vänlig befolkning, och en storslagen natur som du sällan ser på andra platser. Bor du på ett av våra lyxhotell, blir din semester garanterat ännu mer oförglömlig. De hotell vi erbjuder i våra lyxresor, är nämligen alla hotell som vi själv kan tänka oss att spendera semestern på. Här är servicen topp, placeringen unik och omgivningarna generellt i särklass.

Phuket bjuder på många olika upplevelser, och du kan sätta ihop din resa precis efter ditt eget tycke och smak. Du kan njuta av en kulinarisk måltid mat på en av alla restauranger, och här är framförallt The 9th Floor värd ett besök, där du kan njuta av din mat med en formidabel utsikt. Du bör inte heller missa en seglingstur, där du kan komma ut och se några av alla de småöar som ligger runt Phuket. Här finns dessutom rik möjlighet för at snorkla, och därmed uppleva det fantastiska djur- och växtlivet under havsytan. Inne på ön är det också möjligt att njuta av Phuket på en av alla sandstränder, och här är Patong Beach den största. Om du tycker om fart och fläkt, kan du hyra en vattenscooter och känna vänden i håret på böljorna de blå.

Så hittar du ett lyxhotell på Phuket

Om du gärna vill uppleva det bästa av det bästa när du reser till Phuket, bör du boka en av våra lyxresor, där du får ett hotell i särklass. Du kan välja att bo nmära butiker, restauranger och stadens pulserande liv - eller så kan du välja att hitta ett hotell lite längre bort där du får mer lugn och ro. Valet är helt upp till dig, och i vår sökmotor är det enkelt att snabbt hitta fram till din kommande lyxsemester.

I vår sökmotor skriver du in dina önskemål till din kommande semester - här under när du gärna vill resa, och vart du vill åka - och så presenterar vi sedan en rad möjligheter som du kan välja emellan. Vi har handplockat alla hotell, så du kan boka din resa utan att oroa dig. Vi har tagit bort allt som är komplicerat, och istället lagt till lyx, exklusivitet och resor i särklass.

Din resa till Phuket kan starta antingen i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Köpenhamn. Du landar på Phuket International Airport, varifrån du tar dig vidare till din destination. Boka därför din resa med Hideaways, och se fram emot en semester du sent kommer att glömma.

>> Läs mer om lyxresor till Thailand här
>> Läs mer om resor till Hua Hin här

>> Läs mer om lyxresor

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter