Lyxsemester i Turkiet

Turkiet är fullt av överraskningar, med är det något som är säkert, så är det att här är varmt och torrt! I området runt Bodrum i västra Turkiet, hittar du en rad spännande lyxhotell, där krämen av det turkiska jetsettet blandar sig med semesterhungriga nordeuropéer som söker affordable luxury, där du får upplevelsen av hög standard till ett lägre pris. På Hideaways är vi experter på lyxresor till Turkiet, där du bor på noga utvalda lyxhotell. Här kan du spela på överdådliga golfbanor, segla i den vackra skärgården, eller ta en simtur vid en hemlig strand.

Prisnivån i Turkiet gör det möjligt för många att åka på en lyxresa, där man har lyckats höja nivån i alla led - allt från maten till inredningen och utomhusfaciliteterna, som t.ex. poolområdet eller en topprestaurang med utsikt över havet. En lyxresa i Turkiet är alltså inte en dyr upplevelse, som betyder att du ska leva på havregrynsgröt när du kommer hem: här får du kvalitet för pengarna, och det är möjligt att ta med hela familjen på resan.

Lyxresor till Turkiet kan bokas med avresa från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn. Du reser med reguljärflyg till Milas-Bodrum flygplats, och har du hyrt en bil via Hideaways, kommer du snabbt iväg till ditt lyxhotell där du själv bestämmer tempot. Trevlig resa!

>> Läs mer om lyxresor

Läs mer

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell